Få flere tilbud

Uanset om du bygger et helt nyt køkken eller opfrisker det eksisterende, er bordpladerne en stor del af det færdige resultat.

Bordplader er en meget synlig del af køkkenet. For de fleste stiller det store krav til æstetik: Bordplader, skabe, vægge, gulve og belysning, – det hele skal hænge sammen.

Dine bordplader skal tåle daglig brug med gryder og pander, skarpe knive og syreholdige væsker. Og holde sig flotte i årevis.

Bordplader udgør tit en væsentlig del af prisen for et nyt køkken. Og vores sten og keramik kommer i et hav af prislejer.

Så vi behøver næsten ikke anbefale, at du henter tilbud flere steder, før du bestiller. Selvfølgelig skal du det!

Afklar detaljerne

Når du har fundet de bordplader, der er flottest i dit køkken, er der flere andre hensyn, du skal overveje:

Se materialet i virkeligheden: Besøg vores showroom og sammenlign forskellige prøver.

Vælg selv den konkrete naturstens-råplade, dine bordplader skal skæres fra; Der kan være stor forskel på naturstensplader, selvom navnet er det samme.

Spørg kritisk til egenskaber, holdbarhed og brands, så du får de bordplader, der passer til dine behov. Både nu og om 15 år.

Hvordan skal dine bordplader designes; Hvilken tykkelse ønsker du, og hvilke forkanter passer bedst? Skal der være vægplader og drænriller eller måske hul til sæbedispenser eller el-stik?

Planlæg din bestilling

Hos House of Stone er leveringstiden fra opmåling til montering normalt 14 dage.

Hvis dine bordplader skal skæres fra bestillings-råplader, anbefaler vi at beslutte i god tid før opmåling. På den måde kan vi holde leveringstiden nede, fra vi måler op til vi monterer. Også selvom dine råplader måske skal hentes i Sydeuropa.

Køb tilbehør hvor du vil

Hos os er du helt frit stillet til at købe vask og vandhane hvor du vil.

I modsætning til de fleste andre bordplade-producenter har vi ingen krav om at du skal købe vask eller armatur hos os, hvis du finder et billigere tilbud andetsteds. Vi monterer vasken under alle omstændigheder.

House of Stone forhandler vaske fra Blanco, Franke, Intra, Lavabo, Skanitek og Villeroy & Boch. Vi tilbyder også et bredt udsnit af armaturer; Med og uden kogende og kølet vand, udtræk, og i mange farver og designs.

No Risk eller DIY…?

Nogle kunder har lyst og kompetence til selv at udføre opmåling og montering.

Der kan være en del at spare; Omvendt er det selvfølgelig vigtigt, at både opmåling og montering sker professionelt, så alle mål passer, og resultatet bliver pænt.

De fleste kunder vælger vores NO RISK løsning, hvor vi både måler op og monterer, og tager ansvar for, at alt passer som det skal.

Men hvis du har kapaciteten selv, har vi lavet en kort vejledning, du kan bruge som en uforpligtende guide.