Om House of Stone

House of Stone samler kompetencerne fra såvel store bordpladeproducenter som mindre, specialiserede fabrikker, som på hvert deres felt er blandt de dygtigste og mest erfarne i Europa.

Gennem direkte indkøb af råmaterialer og produktionsfaciliteter på specialiserede fabrikker og værksteder kan vi levere bordplader fra et enormt udvalg af materialer, og vi kan påtage os såvel enkeltstående, mindre leverancer som større produktioner.

Vi tilbyder tre løsninger:

NO RISK levering – vi måler op og monterer dine bordplader

Når underskabe er opsat (uden bordplade) måler vi op til bordplader, som produceres i det ønskede materiale. Vi tager ansvaret for nøjagtig opmåling og montering. Vi kalder denne løsning No Risk, fordi vi står med det samlede ansvar for, at bordpladerne passer nøjagtigt på kabinetterne, at der er taget højde for skæve vægge etc.

HALF RISK levering – vi måler op for dig, du monterer selv

Vi måler dine bordplader op, når du er klar – men du står selv for monteringen, når vi har leveret bordpladerne til din adresse.

Når du har godkendt produktionstegninger er målene stadig dit eget ansvar – du har blot fået en professionel opmåler til at udføre arbejdet til en favorabel pris.

Denne løsning er særligt velegnet, hvis du køber bordplader, som ikke vejer mere end du selv kan løfte og lægge op på underskabe mv.

OWN RISK – du måler op og monterer selv

Når underskabe er opsat (uden bordplade) måler du selv op, og sender os de nøjagtige mål. Vi producerer bordpladerne efter dine mål, og leverer dem direkte til din adresse. Du monterer selv bordplader, vask, kogeplade mv.

Denne løsning er velegnet, hvis du – eller en ven i familien – har hænderne ”skruet rigtigt på”, og er selvfølgelig en prisbilligere løsning fordi du selv måler op og monterer. Der er dog en række forhold, du skal være opmærksom på, både ved opmåling og montering.

Læs gerne vores PDF om de forskellige muligheder

Her finder du en række praktiske informationer om alle muligheder, hvordan du gør klar til opmåling, hvad du skal være opmærksom på, hvis du selv vil måle op og montere mv.